Wie zijn wij?

In 1995 hebben wij,
Rie Vanduren en Nico van der GaagS en V noordkaap ,
vzw Athelas opgericht. Toen stond actief emotioneel lichaamswerk (individueel en in groep) en meditatie-activiteiten centraal. Daarna zijn we een opleiding/training Total Acceptance gestart. Meer info vind je op de pagina
TA-opleiding.

OSHO, zijn woorden en meditatie-technieken zijn steeds een grote bron van inspiratie geweest voor de manier waarop wij in ’t leven staan. Leven in verbinding met anderen én met het bestaan.

Na het overlijden van Nico ga ik alleen verder met Total Acceptance. Het accent is verlegd naar meditatie.‘Zonder oordeel, bewust getuige zijn van dat wat is, en daarin ontspannen blijven.’ Dit toepassen in je dagelijkse doen en laten.

Door de ervaring van de laatste jaren is een nieuwe kwaliteit bewust geworden, nl. omgaan met loslaten, met sterven, met de dood. Verbinden-loslaten, leven in ’t hier en nu, overgave, diepe meditatie zijn belangrijke aspecten. Hierin wil ik mensen begeleiden. Want die zelfde aspecten maken het leven heel rijk en intens én zorgen ervoor dat als de dood in je leven binnenkomt, je beter voorbereid bent om er mee om te gaan.