SPOREN NAAR JEZELF:
TOTAL ACCEPTANCE

Deze workshop gaat over het accepteren van jezelf, je leven in verbinding met de anderen, met het (grote) geheel waarin je leeft. Deze manier van in het leven staan zorgt er voor dat je geen energie verliest met mopperen of met proberen te veranderen wat niet te veranderen valt. Het is evenmin een excuus om dingen niet aan te pakken als ze niet kloppen. Het is een manier om te accepteren wat het leven je brengt aan leuke, spannende, lastige, angstige of blije ervaringen. Zowel je kracht als je kwetsbaarheid willen zien én leven. Grenzen stellen en uitdagingen aangaan.
Dit kunnen leven is niet iets wat je op één sessie leert. Het is een avontuur dat je op elk moment kan beginnen en dat je stap voor stap gaat. Het is een avontuur van bewustwording, van volop leven met dat wat er is, actie én rust, geest én lichaam, kracht én kwetsbaarheid.

Tijdens deze dag wordt er met stille en (heel) actieve oefeningen uit het emotioneel lichaamswerk gewerkt, naast meditatie. De bedoeling is om jezelf een dag van ‘bewust-zijn’ cadeau te geven in de sfeer van Total Acceptance. Dit voor mensen mét en zonder ervaring in meditatie, actief emotioneel lichaamswerk.

Begeleiding: Rie Vanduren
Wanneer: 20 januari 2018, 9.30u
Waar: Rumbeke
ism, inschrijven Vormingplus Midden en Zuid West-Vlaanderen